Hasło zostanie wysłane na twojego e-maila.

Bardzo długo nie lubiłam kaszy jaglanej. Nie zachwycała mnie swoim smakiem, była gorzka, lepiąca i nie pasująca do niczego… Jednak, okazało się, że po prostu nie potrafiłam jej przyrządzać! Odkąd nauczyłam się to robić prawidłowo, uwielbiam ją :)

 

Skład

– 1/2 szklanki kaszy jaglanej
– 1/2 szklanki soku jabłkowego
– 3/4 szklanki wody
– szczypta soli
– 5-6 orzechów pekan lub włoskich
– 1/2 łyżeczki masła klarowanego lub oleju kokosowego
– 1/2 jabłka
– 2 łyżeczki soku z cytryny
– 1/4 łyżeczki cynamonu
– ziarenka z 1/3 granatu

Po szczegóły wykonania przepisu zapraszam Was na portal Hellozdrowie, z którym podjęłam współpracę w celu szerzenia świadomości i wiedzy o zdrowej diecie.