Hasło zostanie wysłane na twojego e-maila.

 Najprostszy i najlepszy sposób na tempeh, wegańskie kanapki zyskają dzięki niemu zupełnie nowy charakter.

Przygotujecie te plasterki w kilka minut, a później możecie przechowywać je w lodówce i korzystać za każdym razem jak tylko najdzie Was ochota na pyszną wegańska kanapkę. Czyli odpowiedź na pytanie „co na kanapkę?”

Tempeh kanapkowy – składniki:
  • 1 opakowanie tempehu (180g),
  • 2 łyżki sosu sojowego,
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego.

Tempeh pokroić na cienkie plasterki, wrzucić na patelnie z rozgrzanym olejem kokosowym. Gdy się zarumieni z każdej strony dodać sos sojowy i mieszając smażyć aż cały płyn zostanie wchłonięty. I gotowe! Wasze pyszne wegańskie kanapki, będziecie mogli przygotować w minutę!

 

tempeh kanapkowy tempeh kanapkowy tempeh kanapkowy tempeh kanapkowy