Hasło zostanie wysłane na twojego e-maila.

Wydałam wegetariańskiego, a nawet wegańskiego ebooka! Jestem tym faktem bardzo podekscytowana!

Jak to się zaczęło?

Praca nad ebookiem trwała prawie pół roku. A zaczęło się od tego, że chciałam stworzyć kompletną książkę z przepisami. Taką, po którą będziecie sięgać nie mając pomysłu co zjeść. Taką, która was zainspiruje do gotowania w domu!

Mój wegański ebook.

Nazywam go ebookiem ulubionym, bo zawarłam w nim moje ulubione przepisy. Łuki po przeczytaniu spisu treści powiedział „Dajesz tutaj wszystkie przepisy, które przygotowujesz w domu! Już nic Ci nie zostanie!”. Ja wiem, że rozsądniejsze byłoby zrobienie dwóch mniejszych ebooków, zamiast jednego dużego, który ma ponad 115 przepisów. Sprzedawanie ich po łącznie wyższej cenie niż 45zł też byłoby rozsądniejsze.

Ale tu nie chodzi o biznesowe podejście, tylko o to, że ja chcę by ten ebook był przystępny, dla każdego.

Dla kogo jest mój ebook?

Dla każdego. I chociaż jak się mówi „jeśli coś jest do wszystkiego to jest do niczego” to mój wegański ebook, jest naprawdę dla każdego i to powiedzenie go nie dotyczy. Bez różnicy czy na codzień jesz mięso, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z gotowaniem, czy masz na pichcenie 30minut dziennie czy 3 godziny. Nie ma to znaczenia!

Każdy znajdzie w nim coś co go zainspiruje, czego będzie chciał spróbować i ugotować.

Spis treści

Mojego wegańskiego ebooka podzielilam na 11 rozdziałów, znajdziecie w nim coś na każdą porę dnia!

 

Dodatkowe

Poza przepisami w ebooku znajdziecie jeszcze trzy dodatkowe rodziały:

  • Gdzie kupić produkty? – czyli lista produktów z przepisów, które wydają się ciężkie do dostania i informacja gdzie je kupuję. Już tutaj mogę Wam zdradzić, że większość z nich znajdziecie w Biedronce i Lidlu ;)
  • Bezglutenowe zamienniki – pomimo tego, że w ebooku jest bardzo dużo bezglutenowych przepisów, to jest kilka, które zawierają np. mąkę orkiszową. W tym rozdziale doradzam czym zastąpić produkt z glutenem takim, który go nie posiada (tyczy się to też np. sosu sojowego!),
  • Jak komponować buddha bowle? – czyli ostatnio dodatkowy rozdział, który będzie dostępny tylko w ebooku przez pierwszy tydzień, jako moje podziękowanie dla osób, które zdecydowały się go kupić najszybciej. W tym rozdziale tłumacze, skąd wzięła się nazwa „Buddha bowl” oraz jak taką miseczkę rozmaitości przygotować w domu w kilku prostych krokach. Podaję też moje przepisy na takie miseczki.
Trzy przepisy z ebooka

Długo zastanawiałam się, które przepisy tu Wam pokazać. Zdecydowałam się na coś na każdą porę dnia, wszystko do przygotowania w kilkanaście minut, do pół godziny!

Tosty francuskie na słodko na śniadanie, makaron ryżowy z suszonymi pomidorami na obiad, a na kolacje sałatka z burakiem i karmelizowanym słonecznikiem. Uwielbiam każdy z tych przepisów!

Na zdjęciu głównym tego posta widzicie makaron z sosie z ananasa, niestety nie mogłam tego przepisu umieścić tutaj, bo zajmuję aż dwie strony. Jest on jednak oczywiście dostępny w ebooku!

W ebooku znajdziecie ponad 115 przepisów na pyszne, codzienne dania. Sprawdzą się one o każdej porze roku!

Niespodzianka

Na Instagramie utworzyłam hasztag #ebookUlubiony dodając do niego zdjęcia przygotowanych przez Was potraw z mojego ebooka bierzecie udział w konkursie, ponieważ ebook będzie w tej formie do świąt, czyli końcówki grudnia 2018, to w styczniu wybiorę kilkanaście osób, które wezmą udział w warsztatach ze mną, których tematem będzie kuchnia azjatycka.

Dodatkowo, wśród osób, które do jutra do końca dnia (czyli do niedzieli, 4.11) wrzucą na swój Instagram przygotowany własnoręcznie któryś z tych przepisów i oznaczą mnie na zdjęciu oraz w opisie, korzystając z hasztaga #ebookUlubiony oraz z nazwy mojego profilu @anna_sudol, wybiorę trzy osoby, które dostaną kupon rabatowy 50% na ebooka.

Powodzenia!

Ebooka kupicie klikajac w poniższy link lub wchodząc na stronę sklep.annasudol.pl